Welkom bij Devi Cosmetics
(0 item) - € 0,00

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Aan tafel met Ayurveda!

Ayurveda en voeding gaan hand in hand, sterker nog het is de basis van de hele Ayurvedische leefwijze.

Een juiste leefwijze en voedingswijze zijn erg belangrijk geweest voor een goede gezondheid en evenwicht. Bij Ayurveda is dat niet anders.

De ayurvedische keuken heeft een zeer rijke traditie, ook op het gebied van voeding. Dit is het fundament van een gezond leven. Innerlijke en uiterlijke verzorging zijn even belangrijk.Die dienen in balans gebracht en gehouden te worden. Dit kan door voedingsmiddelen te kiezen die bij jouw constitutie passen. Of juist wanneer een van je dosha’s in dysbalans is. Door je voedingspatroon aan te passen zal je zien dat dit heel wat klachten kan verminderen. Je bent dan op de goede weg. Je gaat je uiteindelijk beter voelen.

Verdiep je eens in een van de kookboeken van de Ayurvedische keuken, en zie wat voor een gezonde en heerlijke recepten je daar kunt vinden.

Recepten die speciaal voor de Vata, Pitta, Kapha constituties zijn samengesteld. Overtuig je van de weldaad aan specerijen en kruiden die de Ayurvedische maaltijden gezond en lekker maken. Niet alleen recepten maar ook interessante en uitgebreide informatie over voeding en kruiden zijn te vinden in de kookboeken die essentieel zijn voor onze uiterlijk en innerlijke verzorging

  • Eet in harmonie met het seizoen: Winter
  • Voeding is de basis van je leven
  • Wat je eet ben je zelf
  • Voeding is meer dan eten!

Hieronder vind je een paar heerlijke recepten die vooral nu in de winter heel geschikt zijn om te maken.

- Bon appetit, eet smakelijk, slemat makan, enjoy your meal, guten appetit -